3 Şubat 2012 Cuma

İÇİNİZİ ISITACAK KAMPANYALAR !!!

İlk olarak elektronik ürünlerdeki indirimlerden başlayalım.VATAN BİLGİSAYAR'da ki tüm HP masaüstü bilgisayarlarda tam %30 indirim mevcut. Siteyi takip ederseniz VATAN çoğu zaman böyle kampanyalar yapıyor.Kampanyadaki ürünlerin sitesine gitmek için burayı tıklayın.   Ayrıca World ve Axess e peşin fiyatına 10 taksit geçerli. Değerlendirmenizi öneririm.








VATAN BİLGİSAYAR 'ın diğer bir kampanyası ise ev ürünleriyle alakalı. Kenwood ev bakım aletlerinde tam %50 indirim mevcut. Meyve sıkacağından tost makinesine süpürgeden semavere kadar tüm ev ürünlerinde tam yarı yarıya indirim mevcut. İndirimdeki ürünlerin sayfasına gitmek için buraya tık yapınız.Bu kampanya sadece web adresine özel olmakla beraber yine yukarıda yazılan kartlara 10 taksit bulunmaktadır.








Bu kampanya ise daha çok ps3 tutkunlarına yönelik olacaktır. Electro World mağazalarındaki playstation3 oyunlarında 1 alana 1 bedava kampanyası mevcuttur.Üzerinde '1 al 1 bedava' yazan oyunlarda geçerlidir.  World' e özel peşin fiyatına 10 taksit ve 3 ay erteleme fırsatı .Kampanya 17 Şubat tarihine kadar geçerlidir.











Diğer bir kampanyamız ise daha çok sevgililer gününe özel. Kampanyayı yapan site Vodafone ile ortaklaşa iş yürütmektedir. Televizyonda da reklamları kamupanya diye dönüyor zaten. Bu sitedeki kampanyalı ürünler genelde aylık veya haftalık ürünler diye sitede kalmaktadır. Vodafone'nun desteği ile tüm ürünlerde yaklaşık olarak %50 indirim oluyor. Şubat ayına özel indirimde ise parfüm, fotoğraf makinası,saat vb. şeyler var. Fiyatları çok uygundur her zaman bu sitenin. Siteye gitmek için buraya tık yapınız.










Umarım yararlı kampanyalardan bahsetmişimdir sizlere. Hepinize güvenli alışverişler diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

;